Pittwater House School – Stage 2

Impressed after the successful completion of a 2 part renovation to the science wing the year previous, Aranac was engaged to repeat a similar schedule throughout the 2016/17 Christmas holiday break. A total refurbishment of a science classroom, plus the addition of the teachers laboratory preparation room.

With an even tighter schedule than the previous years works. Aranac pre-planned all trades and materials to a tight job program. Allowing the works to be carried out before the return to school date. The finished product,  provided the best in modern laboratory storage, cleaning and resources, to bolster Pittwater’s existing high end educational platform. A new feature to the lab designs are the chic mineral blue glass splash-blacks, bringing bright colour to the classroom, accompanied by the wall to wall acoustic pin boards.

Posted in Government, Projects.